Translate

onsdag 27 mars 2013

I want a Rebel Wall

Jag har hittat en jättebra sida som har världens snyggaste tapeter. Du kan till och med välja ett eget motiv och ha som fototapet. Hur kul är inte det!. Tyvärr har jag inte råd med såna här nymodigheter, men en tjej kan ju drömma, eller hur.

Jag har alltid varit fascinerad av byggnader med olika strukturer och stilar. Det är något så majestätiskt över det. En byggnad för mig betyder liv och rörelse, motsatsen till hur jag är som person. Det kanske är därför som jag uppskattar det så mycket.

På Rebel Walls finns väldigt många olika tapeter att välja mellan. Jag hittade denna fina, föreställande den spektakulära triumfbågen i Paris. Den sjuder av liv och rörelse, något som jag skulle vilja införliva i mitt något så tomma vardagsrum. Tänk, att ha triumfbågen så nära dig och känna dess storhet. Denna ger mig energi och skulle passa utmärkt på en av väggarna. Bara en dröm, men drömmar kan ju bli verklighet.


                                                                   Länk till tapeten


Tapeten jag vill ha

I mitt vardagsrum
Rösta på mitt bidrag!

2 kommentarer:

  1. Vill du vara med i min tävling där man kan vinna ett jättefint smycke set med äkta lava stenar från Lilja Design http://dailylifewithanita.wordpress.com/2013/03/22/250/

    Anita

    SvaraRadera